FDT nyt. Bustur til DM, blandt andet.
Gode og dårlige nyheder, er der fra FDT.
2013 blev et godt år med et pænt overskud. En af årsagerne til dette, var den store hjælp fra frivillige, til de 2 store engagementer, som blev afholdt i Danmark i 2013. Så en stor tak til alle, som hjalp til. Det drejede sig om Nordisk Mesterskab og FEGAT Cup, hvor vi ved god planlægning og frivillig hjælp, fik sparet nogle udgifter. Fra de deltagende lande, var der stor ros til begge engagementer.
Vores fælles ulykkesforsikring, er på grund af ret store udbetalinger, steget meget kraftig i præmie. Det betyder at FDT, nok kommer ud af 2014, med et ret stort underskud. Da vi ikke kan fortsætte med at køre med underskud, blev det på generalforsamlingen i weekenden besluttet, at hæve kontingentet til FDT, med 100kr, fra 500 til 600kr. fra 2015. Hvis der kommer et nedslag i forsikringspræmien senere, så sænker FDT selvfølgelig kontingentet igen.

I FDT har vi i år besluttet os for at se, om der er tilslutning til busture, til vores DM. Det er fordi at vi gerne, vil gøre noget for dem af vores medlemmer, der ikke er så heldige, at de kommer med til de større mesterskaber mm.
Se nedenstående og slut op det, så vi kan få endnu flere med til, at hylde deltagerne i vores DM, samt DM for Monté

 

FDT bustur til DM 2014
Den 31.maj og 1.juni
FDT inviterer til en samlet oplevelses udflugt, til DM for Amatører, DM i Monté på Fyn samt Sprintermesterdagen i Billund.

Fyn lørdag:
Udover DM for Amatører, DM for Monté og DM Monté consolation, så er der kvalifikation til Dansk Avlsløb for hingste/vallakker og hopper

Billund søndag:
Årets største løbsdag i Billund, med topsport hele dagen

Konkurrencer i busserne, evt. udtrækning af ”amatørkusk” eller ”Montérytter”, med præmier hvis vedkommendes deltager er blandt de tre første i DM

Turen inkluderer:
• Bus til Odense, deltagelse i spisning med kåring af DM vinderne lørdag aften.
• Hotel på Fyn med morgenmad.
• Søndag formiddag er der afgang (ca.kl.10.00-10.30) i busserne til Sprintermester dagen i Billund. Efter løbene (ca.kl.18.00) kører busserne tilbage til udgangspunkterne.
• Entre og travprogram til begge dage.
• Forsyning af øl og vand i busserne til billige priser.

Bus 1:
• Afgang Ålborg Væddeløbsbane kl.08.00
• Haverslev /v Shell kl.08.30
• Opsamling på Skive Trav kl.09.15
• Opsamling rundkørsel ved motorvej ved Herning kl.10.00
• Opsamling (pause) rasteplads ved Vejle 11.00 – 11.30, KUN på vejen til Odense.
• Ankomst Fyns Væddeløbsbane kl. 12.30 (ca.)

Bus 2.
• Minibus / bus fra Bornholm afgang lørdag morgen. Tidspunkt kommer senere
• Opsamling omkring København. Hvor og hvornår kommer senere
• Opsamling ved Storebælt
• Ankomst Odense ved middagstid
• BEMÆRK at, på grund af den sidste afgang på færgen til Bornholm fra Ystad kl. 20.30, så er der desværre afgang fra Billund omkring kl. 16.30 om søndagen.

Betaling:
Ålborg bussen:
Pris for hele turen for FDT medlemmer 900kr per person i dobbelt værelse. 1100kr i enkelt værelse. For ikke medlemmer af FDT 1300/1500kr.

Fra Bornholm:
Pris for hele turen for FDT medlemmer 1400kr per person i dobbelt værelse. 1600kr i enkelt værelse. For ikke medlemmer af FDT 1800/2000kr.
Fra Sjælland ved opsamling af Bornholmer Bussen:
Pris for hele turen for FDT medlemmer 900kr per person i dobbelt værelse. 1100kr i enkelt værelse. For ikke medlemmer af FDT 1300/1500kr.

 


Bindende tilmelding senest 30.april til FDT Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tf.21 46 25 48
Eller Søren Bønneland Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med overførsel af deltagergebyr senest 15.maj til konto nr. Danske Bank regn nr. 4440 konto 444 006 2164.

NB: vent venligst med betaling til FDT har oplyst om status for turene.
Se på FDTs hjemmeside http://www.fdt-trav.dk

Er der for mange tilmeldinger, kommer man med i tilmeldings rækkefølge.
FDT forbeholder sig ret til at aflyse turene, hvis der er for få tilmeldinger. Status for turene offentliggøres på FDTs hjemmeside senest 5.maj

Hilsen FDT

danske-mester

DM vinder 2013 Bjarke Haagensen