Emil D Mæhlisen vandt konkurrencens sidste løb, og redede lidt af den danske ære ved Nordisk Mesterskab for amatører.

Mens Sabina Gammelgård fik en fin sølvmedalje hos montérytterne,da NM blev afviklet omkring den 1.november i Norge, på Jarlsberg og Drammen travbaner.

De danske amatører var tydeligt handicappet, når det gjalt koldblods løbene. Dog viste Sune Hansen ok kørsel, i disse afdelinger. Han havde jo også prøvet kræfter med koldblodstraverne, ved tidligere NM deltagelser. Det blev til en samlet 5.pl til Sune med 29point, Emil blev nr.6 med 25 point, mens sidste års Nordiske Mester Flemming Degn, denne gang endte på jumbopladsen med 18 point.

Fællesfoto

holdbilledenm15

Emil i vindercirklen

emilvindercirkel

Overlegen nordisk mester blev norske Thomas Mjøen med hele 57point. Sølv gik til finske Teemu Keskitalo med 40point

Norske Liss Karin Sandvik fik bronze med 35point

skammelamat-1-2

Til festen kunne den detroniserede mester Flemming Degn, overrække vandrepokalen til Thomas Mjøen

thomasflemming

resultatamat.web

Det var tæt i toppen i NM for montéryttere. Svenske Sofie Jacobsen fik guld, da hun havde vundet løb.

Der var flot sølv til Sabina Gammelgård med samme point (30)

Sabina blev placeret som 2, 3 og 6 i de 3 montéløb.