FDT – forsikring

Efter den sidste nyhed, er der kommet flere henvendelser og spørgsmål. Derfor er her en opdatering.

I kalender nr. 1 2009 (er hellere i nået rettet i 2010 udgaven) står der bl.a. at ” Tand- og brilleskader som følge af ulykkestilfælde, bliver dækket i det omfang udgifterne ikke erstattes fra anden side”. Der skal gøres opmærksom på, at brilleskader ikke længere bliver dækket.

Vi gentager vores opfordring til C-licens indehavere!
Reglerne inden for licensbestemmelserne er, at amatører med B-licens, skal være medlem af FDT. Som medlem af FDT er du med i en ulykkes-forsikring. Bliver opkrævet sammen med betaling for licens.

Her er et uddrag af forsikringspolicen:
Dækningsomfang:
Kollektiv heltidsulykke.

Forsikringen omfatter samtlige amatørkuske i Foreningen under Danske Travamatører, ved ulykkestilfælde der måtte indtræffe under træning eller løb på anerkendte travbaner samt under ophold i forbindelse hermed.

Indehavere af C-licens (amatører med meldelicens men uden kørelicens), der selv træner eller opvarmer deres heste på travbanerne, er ikke automatisk medlem af FDT, og er derfor ikke omfattet af forsikringen. FDT opfordrer alle berørte til at melde sig ind i FDT, for at være dækket af forsikringen.

Er du amatør med ”kun” melde-licens og vil meldes ind i FDT og dermed været dækket af vores fællesforsikring, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn og dit konto nr. i DTC, så vil du få trukket kontingentet på din månedsregning fra DTC. Kontingentet er i øjeblikket 400kr. årlig

Hilsen
FDT
Jørgen B Pedersen