Pernille Rasmussen har lagt sig i front ved NM der afholdes i Finland.

 

Efter en flot andenplads i første afdeling samt en overlegen sejr i anden afdeling, fører den Danske Mester nu i kampen om NM guldet.

 

- On My Own var blevet forceret til spids de to seneste og var blevet for hidsig, så jeg måtte ikke køre spids, men kom fornuftigt med fra start og fik andet par udvendig. Den virkede lidt lad med 800 meter tilbage, så jeg kørte indvendig, men den sluttede rigtig godt af. Beatasine var bare overlegen efter føring hele vejen, fortæller Pernille Rasmussen, som nu er førende med 24 point.

Petteri Kivela fra Finland er nummer to med 20, mens landsmanden Markus Dahlström er nummer tre med 17,5 point.

Kim Pedersen blev nummer seks og tre i de to afdelinger og er samlet nummer fire med 16,5 point, mens Flemming Degn - der sluttede uplaceret i begge sine løb - er nummer 11 med 10 point.

- Pernille er seedet tredjesidst med sin køretur i morgen, mens Kivela er seedet som nummer to, så hun har oddsene imod sig, men har samtidig et pænt forspring. Vi krydser fingre for det går! siger formanden for Forenede Danske Travamatør (FDT), Jørgen B. Pedersen.

 

Begrænset dansk succes i NM i Monté
Montérytterne red kun ét løb i aften og det blev tredobbelt finsk triumf med sejr til Satu Likander med Play My Game, mens Kristina Jensen og Rikke Lykke Lauesen sluttede på hhv. femte- og sjettepladsen.

Den sidste danske deltager i NM i Monté, Maria Hansen, blev diskvalificeret for galop.

- Montérytterne skal ride to løb i morgen, hvor hhv. Kristina Jensen og Maria Hansen er tippet som vinder! siger Jørgen B. Pedersen.

 

Se Pernilles sejr her :

www.vermo.fi